# My Monthly Challenge

SEPTEMBER CHALLENGE: DOODLE CHALLENGE

Doodles maken, dat doet iedereen wel eens. In september echter ging ik iedere dag aan de slag op een blad papier. Tekeningen maken en mooie letters schrijven. En dat volgens een bepaald schema. De volledige uitleg en het schema vind je hier. In deze blogpost meer over het resultaat en uiteraaaard – een volgende challenge. 

fotojet-collage1

Een blad vol. Eerst tekende en schreef ik alles in potlood – wou het niet teveel verzieken – om daarna met een zwart stiftje erover te gaan. Het resultaat was wat te donker dus voegde ik kleur toe! Ik wou graag een ‘centerpiece‘ hebben en dit is de quote “Rise & Shine” geworden. Vinden jullie alles terug van het schema?

fotojet-collage2

You got this – Borders – Art Supplies – Petals | Dream Chaser – Frames – Live Fully – Teacups  | Rise & Shine – Orchids – Lines| Wild & Free  – Swirls & Dots – Shine Bright – Diamonds – Chin Up 

fotojet-collage3

Be still & Know – Stay Sweet – Candy – Circles | Live it up – Alphabet – Adventure Awaits – Travel – Borders – Just Peachy – Garland  | Happy Heart – Steampunk Cogs – Art Supplies – Real not Perfect – Circles 

CONCLUSIE 

Een leuke en creatieve challenge, zo heb ik ze graag. Sommige woorden moest ik even opzoeken wat het betekende of hoe het er juist uit ziet. Ik ben vooral trots op mijn orchideeën en de diamanten. De tekstjes schrijven was absoluut niet gemakkelijk! Iedereen heeft z’n eigen geschrift en het was voor mij moeilijk om daarvan af te wijken. Hoedje af voor de mensen die deze soort kalligrafie kunnen!

Wat vinden jullie van het resultaat? 

NEXT CHALLENGE: GET TO KNOW ME – CHALLENGE

Op Pinterest vond ik een leuke challenge die de perfecte gelegenheid biedt om mij (en mijn blog) wat beter te leren kennen. Het gaat van eerder diepgaande vragen (vb. “What are some of your fears” tot zeer oppervlakkige – maar leuke – vragen zoals “Who is your favourite Disney Character and why?”.

PintSizePastTimes 30 Day Challenge:

Bron

Ik ga niet elke dag een blog posten om deze vragen te beantwoorden, maar ik probeer de meeste te verwerken in mijn instagramaccount. Op het einde van de maand maak ik er een soort ‘tag‘ van, dus je kunt ook gewoon dan intunen :). Het zou leuk zijn moesten ook enkelen van jullie de vragen hieronder beantwoorden.

See you next month! 

linegraylight

Advertenties

2 reacties op ‘# My Monthly Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s