Big NYX Review + Look

NYX opende in juni haar deuren in de Langemunt te Gent #yes. Een fantastische winkel naar mijn mening. Je vind er direct wat je nodig hebt door hun perfect georganiseerde rekken. Oh wacht, als het product nog niet uitverkocht is tenminste… Snel zijn is de boodschap :). In deze review bespreek ik enkele van hun populairste producten die eveneens door veel beautygoeroe’s worden aangeraden. What’s the hype all about? Lees maar verder en ontdek… 

1 | HD Photogenic Concealer Wand – 02 Fair

Lap, het product dat ik absoluut moest hebben van Nyx… was natuurlijk uitverkocht (vooral de kleur Fair is snel uit de rekken). In de winkel testte ik toch de verschillende kleurtjes om dan online eentje te bestellen. Ik ben er echt tevreden van. Dit product gebruik ik vooral om wallen/donkere kringen te verbergen. Het dekt goed en blend goed. Het aanbrengen met het borsteltje gaat voor mij zonder problemen. Blenden doe ik met een makeupsponsje. Enig minpunt: ik vind dat de tubes snel leeg zijn (na ca. 3maand bij mij). Je koopt er best direct twee als je niet zonder wilt zitten :). 

2 | Jumbo Eye Pencil – 604 Milk 

Eerder had ik al vermeld dat ik altijd wit oogpotlood op mijn waterlijn aanbreng, om mijn ogen optisch te vergroten. Daarvoor gebruikte ik een potlood van Essence, een prima product dacht ik. Tot ik deze ontdekte. ZO – VEEL – PIGMENT dat deze afgeeft, perfect. Eén swatch en je hebt voldoende. Je kunt het oogpotlood ook als primer onder je oogschaduw gebruiken, maar dat vind ik minder handig. Minpunt: het potlood kun je niet uitdraaien of (volgens mij) niet slijpen, dus superlang gaat deze ook niet mee. If I’m wrong, correct me please. 

3 | Lid Lingerie – 08 New Romance 

Deze zijn nog maar net in de winkel, maar ik ben er reuze verliefd op. Het is het enige product die ik heb voor de ogen, maar het is meteen een veelzijdig product. Het is een crèmeachtige substantie die je kunt aanbrengen met een applicator als die van de concealer. Het voelt wat koud en nat aan, maar als je voldoende blendt zit je goed voor de rest van je dag. In de winkel testte ik enkele kleurtjes, maar bij sommige bleef na het blenden enkel een zilveren shimmer over. Bij New Romance is dat niet het geval, je kleur blijft optimaal bij het blenden (en wat een mooie kleur trouwens – een beetje koper/rozé). FAN. 

4 | Soft Matte Lip Cream – Cannes & Copenhagen

Eerst: de geur. Heerl-lijk. Maar daarvoor moet je ze maar zelf even kopen :) Ik kocht Cannes, een vrij natuurlijke roze kleur en Copenhagen, een diep rood. De rode kleur was wat moeilijker voor aan te brengen, puur omdat het een donkere kleur is en je imperfectheden sneller opmerkt. Lipliners zijn wel een aanrader hierbij. Het aanbrengen gaat super smooth en voelt zacht aan op je lippen, dit door de crèmeformule. Helaas zijn ze niet transfer-proof, wat wil zeggen dat ze wel wat kleur afgeven op alles wat je lippen aanraakt. 

5 | Matte Finish Setting Spray 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Setting spray gebruik ik nog niet zo lang, maar ik wou ergens een zekerheid dat m’n make-up zou blijven zitten. Primer onder de make-up en fixing spray erboven = succes gegarandeerd. Je hebt de keuze tussen een matte of dewy finish. Ik kocht de matte en ben er wel tevreden over. Alleen jammer van de geur wanneer je het over je gezicht sprayt, maar gelukkig vervliegt die vlug. 

THE LOOK 

♥ Als basis breng ik een lichte kleur aan tot aan mijn wenkbrauwen. Hiervoor gebruikte ik de eerste kleur uit het Morphe 12NB Palette.
♥ In de crease breng ik een oranjetint aan die ik verder uitblend naar boven toe.
♥ Op mijn bewegend ooglid breng ik de Lid Lingerie in kleur ‘New Romance’ aan met het borsteltje, maar blend verder met mijn vingers.
♥ In de buitenste ooghoeken gebruik ik een donkerbruine kleur, ook uit Morphe 12NB. Ik bouw deze kleur op en laat hem vervagen in de crease.
♥ Onder mijn ogen (tegen de wimpers) breng ik een mix aan van oranje-en bruine tinten.
♥ De look afmaken met een winged eyeliner en wit oogpotlood (Jumbo Eye Pencil) op de waterlijn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat vinden jullie van de producten? Hebben jullie al iets van NYX? 

linegraylight

 

Advertenties

4 reacties op ‘Big NYX Review + Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s