Help me… find a foundation

Wie o wie kan mij helpen?

Here’s the struggle: 

#1 | Ik draag (normaal) nooit foundation. Waarom? Ik heb een vrij gevoelige huid. Het liefst smeer ik niet teveel op mijn gezicht om mijn arme huidje wat te sparen. Als ik met een laag product op mijn huid loop ben ik bang dat ik het de volgende dag bijeenkomst van de puistjes is op mijn gezicht. Vooral als je het product voelt zitten .

#2 | Foundation dragen valt op (vind ik). Ik baseer mij hiervoor misschien op de misser voorbeelden van veel te donkere foundation, veel te dik aangelegd, en gewoon té duidelijk dat er foundation op is. Ik ben pro een natuurlijke look en wil dan ook een foundation die er zo natuurlijk (of onzichtbaar) mogelijk uit ziet, geen maskereffect. Uiteraard wil ik wel rode plekjes en andere oneffenheden wegwerken.

#2 | Too much choice. En dat geldt voor ALLE make-up producten. Je hebt zoveel verschillend merken, verschillende kleuren, verschillende finishes,… Zo ook met foundation. Het is verleidelijk om foundation online te kopen, maar deze misstap wil ik niet begaan. In de winkel verschillende kleuren testen op je kaak of hals, zo wil ik het juiste kleur bepalen.

Ik deed al een beetje mijn research door verschillende blogs en reviews te lezen en door verschillende videos op Youtube te bekijken. Ik kom tot de conclusie dat de volgende producten wel geliefd zijn:

L’Oréal Paris True Match Foundation

True Match W3 Golden Beige<br>MEER KLEUREN BESCHIKBAAR
Bron

Maybelline Fit Me Foundation

FIT_ME_FOUNDATION

Bron

L’Oréal Paris Infallible Foundation 

                     Infallible                 145 Rose BeigeMEER KLEUREN BESCHIKBAAR

Bron

Milani Conceal & Perfect Foundation
(is die in België ergens in de winkel te verkrijgen?)

Bron

Dus hier mijn zoekertje: 

Zoekertje.jpg

Oh ja, ook niet te duur liefst (onder €20)

Laat het maar commentaar regenen met welke foundation jullie gebruiken en waar je tevreden over bent! Ik ben jullie alvast dankbaar ♥

linegraylight

Advertenties

5 reacties op ‘Help me… find a foundation

 1. Die true match heb ik gehad en hij laat droge plekjes zien. Vond ik niet leuk. Qua dekking was die wel ok. Die van milani wil ik zelf ook kopen. Ik heb een filmpje gekeken en de dekking was heel erg goed. Hij bleef ook lang op het gezicht zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s