# My Monthly Challenge

AUGUSTUS CHALLENGE: MAKE-UP CHALLENGE

De maand augustus is bijna gedaan, dus dat betekent dat ook de make-up challenge voorbij is. Een grote opgave was het niet: elke week een make-up look posten op mijn blog. Vier weken in een maand, dus vier looks. Het was voor mij eigenlijk de ideale gelegenheid om me nog meer te verdiepen in het hele gebeuren en ook wat te experimenteren met kleuren en effecten. Pinterest was (en is) ook een grote inspiratiebron als het op beauty en mooie looks aankomt. Jaloers op diegene die van hun ogen/gezicht een waar kunstwerk maken! Neem gerust even een kijkje op mijn Pinterest bord voor inspiratie :).

Voor diegene die de afgelopen blogpost hebben gemist (Ik vergeef het jullie), toon ik ze hier nog even in volgorde:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Week 1

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Week 2

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Week 3

Look5-1

Week 4

CONCLUSIE

Ik probeerde er voldoende variatie in te steken, maar dat was zeker niet gemakkelijk. De oogschaduwpaletten die ik in bezit heb, zijn vrij gelijklopend qua kleur (warme, neutrale tinten). Voor de eerste look moet ik bekennen dat ik het enkele uren voor het publiceren van de post heb gedaan. Ik had niet zoveel tijd en heb dan maar alles snel snel gedaan – wat uiteraard niet helemaal de bedoeling was. Voor de tweede look had ik mij meer voorbereid en dat zie je ook aan het resultaat. Ik was er zelf aangenaam door verrast :). In week 3 kocht ik een nieuw oogschaduwpalet, namelijk Morphe 12NB en die moest ik natuurlijk gebruiken in een look.

NEXT CHALLENGE: DOODLE CHALLENGE

Je kent het fenomeen waarschijnlijk wel: je zit op je werk/op school/te telefoneren en voor je ligt pen en papier. Uit verveling (?) begin je random dingen te tekenen, aka doodles. Deze maand gaan we ook doodles tekenen, maar niet gelijk welke. Ik volg onderstaand schema (eentje die ik tegen kwam op Pinterest)

30 Day Challenge: September Prompts. 30 Days of Hand-Lettering and Doodles!| dawnnicoledesigns.com:

Bron

De bedoeling is dus het volgende: Je neemt een leeg blad papier (formaat mag je zelf kiezen) en tekent elke dag wat er gevraagd word. De vetgedrukte woorden moet je tekenen, de schuine woorden moet je schrijven (in een creatief lettertype uiteraard). Op het einde van de maand hoop ik dan een mooi resultaat te hebben en misschien wel iets om in te kaderen? [ Hmm, let’s wait and see… ]. En om het met de woorden van Tonya (Eurosong for kids) te zeggen: Hé, doe maar mee! 

Welke is jullie favoriete look van de Augustus Challenge?

linegraylight

 

 

One thought on “# My Monthly Challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s