Morphe 12NB – Natural Beauty Palette | Review

Confession: Ik had voor mezelf een deal gesloten om eventjes geen oogschaduwpaletten meer te kopen. Niet dat ik er veel heb liggen, maar diegene die ik heb zijn vrijwel dezelfde kleuren. Maar ach, het internet en al zijn invloeden heeft ervoor gezorgd dat ik een oogje had op het Morphe 12NB Palette. Twaalf mooie, warme kleuren om een natuurlijke look mee te maken. Ik ben all for natuurlijke tinten als make-up en door goede reviews te lezen liet ik mij ook overhalen om eentje te bestellen bij boozyshop.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is eveneens het duurste palet dat ik zelf heb aangekocht – haha, en dit voor maar € 16,49. Langzaam opbouwen he :). 

De verpakking is vrij simpel. Morphe maakt er niet teveel woorden aan vuil. Het merk, op de achterkant van het kartonnen doosje vind je de ingrediënten. Let’s open this treasure…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DOESN’T.IT.LOOK.GORGEOUS? Euhm. Ja.  Ik ben echt verliefd op deze kleuren. Je kunt je er al direct verschillende natuurlijke make-up looks bij bedenken. Over 5 dagen kun je trouwens eentje op de blog vinden, stay tuned! Tijd voor de swatches. 

SAM_6775.JPG

De laatste kleur staat hier eerst (kwam niet toe met de lengte van mijn arm :)). De eerste, gele kleur valt wat weg op mijn huid, maar kan perfect gebruikt worden als basis. Er zijn negen matte kleuren en drie shimmers. Ze zijn allemaal (behalve de gele misschien) heel gepigmenteerd en blenden SUPER easy. Hiermee kan je echt goed aan de slag. De poeders blijven ook goed aan je huid hangen en je hebt weinig last van fallout. Toppertje!

Hier ga ik dus zeker nog verder mee aan de slag en ben benieuwd welke ooglooks ik hieruit kan krijgen. Over 5 dagen dus al ééntje :).

Hier vind je trouwens een review over de Morphe Brushes (kwastenset)

 

linegraylight

 

Advertenties

2 reacties op ‘Morphe 12NB – Natural Beauty Palette | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s