MMC | Make-up look #2

Tweede look van deze maand (lees hier over de #mymonthlychallenge) .  Deze keer ga ik voor roze (♥) en goud (♥). Alle liefhebbers: join! Voor deze look gebruikte ik niet één oogschaduwpalette, maar combineerde ik er enkele. Ik ben echt tevreden met mijn creatie :) (had er ook wat meer tijd voor).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Concealer – NYX HD Wand Concealer ‘Fair’
FoundationYves Rocher Pure Light Cushion Foundation
WenkbrauwenH&M Eyebrow Kit & Maybelline Brow Drama Gel
Waterlijn – NYX Jumbo Eye Pencil ‘Milk’
ContourLA Girl Hi-lite & Bronzer sticks
Blush – Bourjois ‘Tomette’
Mascara – Yves Rocher 360° Wimperdefiniërende mascara
EyelinerMaybelline Lasting Drama Gel Liner

Lippenstift
Catrice Ultimate Colour ‘Berry Bradshaw’
Voor de lippen wou ik een zachte kleur creëren en dat deed ik door een soort ombré-effect te creëeren. Dit doe je als volgt: doe een laag foundation of concealer over je lippen zodat ze als het ware onzichtbaar worden. Brengt wat lippenstift aan, langs binnen te beginnen. Ga niet tot de randen van je lippen, maar blend de lippenstift zachtjes naar de buitenkant. Doe als laatste wat lippenbalsem over je lippen en eventueel wat highlight op je cupidoboog. Een mooi effect! 

Oogschaduw –  Makeup Revolution ‘Essential Shimmers’ | Mac Eyeshadow ‘Swish Frost’ | W7 ‘In the buff’ Eye Colour Palette | Maybelline Color Tattoo ’24K Gold’ 

SAM_6589kop– Breng eerst een primer aan op je oogleden zodat het kleur langer blijft zitten en je er fabulous blijft uitzien :).

– Begin met een lichte basis, daarvoor gebruik ik een zeer lichtroze shimmer uit het W7 Palette (1). Je kunt hier eveneens je wenkbrauwboog mee highlighten.

– De hoofdkleur voor deze look is roze (2), en dat breng ik aan op mijn bewegend ooglid. -Nummer 3, uit het Makeup Revolution Palette, breng ik aan in de buitenste ooghoeken en blend ik in de crease en naar boven toe.

– Zwart (4)
– pas op, slechts een klein beetje – breng ik zachtjes aan in de buitenste ooghoeken (het uiteinde) en blend ik zachtjes in de hoeken om meer diepte te creëren.

– Over naar het goud (5). Breng met een fijn kwastje deze kleur aan in de binnenste ooghoeken, en laat het uitfaden naar de oogleden toe.

– Last, but definitely not least: een winged eyeliner (6)! [Yasss, I nailed it]. Gelukkig lukten ze beide van de eerste keer, dus pluim voor mezelf ^^. Ik maak een fijn zwart randje boven mijn wimpers en helemaal tot in de binnenste ooghoek. Dan nog de wings erbij en klaar!

SAM_6607.JPG

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat vinden jullie ervan? 

linegraylight

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s