MMC | Make-up look #1 

Zoals beloofd: elke week een make-uplook. Laat het even duidelijk zijn: ik ben geen pro. Ervaring die ik opdoe is van veel te oefenen (en vooral te mislukken) en inspiratie op te doen van andere blogs, youtubers, pins, etc. Hier alvast mijn eerste poging. 

SAM_6426.JPG

FoundationYves Rocher Pure Light Cushion Foundation

Concealer – NYX HD Wand Concealer ‘Fair’

WenkbrauwenH&M Eyebrow Kit & Maybelline Brow Drama Gel

Waterlijn & Oogschaduw primer  – NYX Jumbo Eye Pencil ‘Milk’

Contour – Makeup Revolution ‘Ultra Contour Palette’ 

Blush – Bourjois ‘Tomette’

LippenstiftLA Girl Matte Pigment Gloss

Mascara – Yves Rocher 360 Wimperdefiniërende mascara

Oogschaduw – Makeup Revolution ‘Essential Shimmers’

SAM_6483kopie.jpg

De lichtste kleur gebruik ik als basis en breng ik aan over het gehele ooglid. Ook breng ik wat aan onder mijn wenkbrauwen als highlight. In de buitenste ooghoeken breng ik kleur nummer 2 aan en blend ik uit in de crease. Ik trek ook een lijntje onder mijn onderste wimpers en verbind het met mijn buitenste ooghoeken. Nummer 3 breng ik lichtjes aan in de binnenste ooghoeken en blend ik zachtjes uit naar het midden van het ooglid. Als laatste dep ik met mijn vingers nummer 1 op het midden van mijn ooglid om een soort 3D-effect te verkrijgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Vrij simpel, zou ik zo zeggen. Wat vinden jullie ervan? 

linegraylight

Advertenties

5 reacties op ‘MMC | Make-up look #1 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s