# My Monthly Challenge

JULI CHALLENGE: PHOTO CHALLENGE 

Begin juni startte ik de ‘photo challenge‘: elke dag een foto plaatsen rond een bepaald thema. De thema’s en wat meer uitleg vind je terug in dit artikel. De foto’s kun je trouwens terugvinden op mijn instagram.  Ik moet toegeven dat ik op 4 juli plots dacht: “Help! Ik moet nog foto’s posten!’. Jep, ik was het dus een beetje vergeten… [oops]. Om dit in de komende dagen te voorkomen moest ik elke dag een herinnering instellen.

Tot mijn spijt heb ik dus geen foto’s van de eerste dagen gepost, maar je vind ze hier wel terug! (Weliswaar later getrokken…)

Street- Strangers – Lunch – Light – Dark – Texture

Clean – Filthy – Pop Culture – Glass – Landscape – Portrait

Nature – Luxury – Gear – Orange – Symmetrical – Asymmetric

Animal – Door – Movement (videofragment op instagram) – Culture (K3) – Sport – Water

Warning – Fashion – Signage – Pattern – Home – Strong

IMG_2016 (1)

Workrelated (Jep, twee weekjes verlof zijn over. Morgen vliegen we er terug in! )

CONCLUSIE 

Als je mijn instagram wat gevolgd hebt merk je waarschijnlijk dat niet alle foto’s gepost zijn. Ik vond sommige thema’s namelijk vrij moeilijk en kon op de dag zelf niets bedenken om te fotograferen. Deze vond ik het moeilijkst: Pop culture, Symmetrical, Asymmetric en Culture.  Soms gebruikte ik reeds getrokken foto’s, andere keren kon ik de foto pas later trekken. Hier vind je ze dus wel allemaal terug. 

Misschien denk je bij sommige foto’s: “Dit heeft niets met het thema te maken”. Wel, ik probeerde een open blik te houden om mezelf niet teveel te beperken in opties. Op mijn instagram vind je trouwens bij sommige foto’s wat meer uitleg. Geen gemakkelijke challenge, maar wel een leuke :).

NEXT CHALLENGE: MAKE-UP CHALLENGE 

Deze is wat minder tijdsintensief (denkik) en kwam eigenlijk gewoon in mijn gedachten op. Elke week 1 makeuplook creëren. De laatste tijd ben ik wat bezig met experimenteren en vooral oefenen om mooie looks te creëren en ik wil jullie die ook graag laten zien. Elke week kun je dus op de blog een post vinden met een bepaalde look. Houd de blog dus zeker in de gaten en ik ben benieuwd naar jullie feedback! Feel free to join ♥

Wat vinden jullie van de juni challenge? 

linegraylight

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s