L’ Oréal Paris Color Riche La Palette Nude

Als je net zoals ik fan bent van een nude kleurtje op je lippen, dan ga je dit palette van L’Oréal Paris zeker apprecieren. Zes glossy kleurtjes in één doosje. Lees snel verder om de kleuren te ontdekken!

Ik kon dit palette scoren bij bol.com voor een spotprijsje. € 11,99 in plaats van € 19,99 *. Je vindt er tevens ook de andere variant ‘Rouge‘: een verzameling van rode tinten. Ik ging dus voor de minder opvallende variant.

HET PRODUCT

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat een mooie verpakking! De bovenkant is glanzend goud met de naam van het product in het zwart. Aan de binnenkant vind je een spiegeltje en de zes kleurtjes. Er komt ook een handig lipkwastje bij die je helpt bij het aanbrengen.

De kleuren variëren van een soort roestrood/bruin tot een zeer licht beige. Swatches vind je hieronder terug.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HET VERDICT

De kleuren zijn vrij boterig van structuur, dus het kwastje is gemakkelijk om geknoei met je vingers te voorkomen. Het heeft een glossy finish en zoals je op de swatches kan zien is er een lichte shimmer aanwezig. Zorgt voor een heel mooi resultaat vind ik zelf!

Van boven tot onder.
Mijn favoriet is de onderste kleur. Bij het aanbrengen was ik wat bang dat het mij totaal niet zou aanstaan. Het ziet er wat bruinachtig uit en dat is zeker niet aan mij besteed. Op mijn lippen oogt het echter als een warm rood en het maakt een dagelijkse look echt af! Deze kleurtjes zijn perfect om casual te dragen en voor ieder wat wils. De minst mooie kleur is dan logischerwijs de bovenste, die ligt te dicht bij mijn huidskleur en geeft niet zo’n mooi effect.

Zouden jullie eerder gaan voor Rouge of voor Nude? Laat iets weten :)  

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Lips- Nude
€ 19,99 bij o.a. Bol.com 

Score: 8/10

* Wil je dit palette ook voor een goedkoper prijsje scoren? Houd dan zeker bol.com in de gaten, want ik heb al gemerkt dat hij om de zoveel tijd in afprijzing staat!

linegraylight

Advertenties

4 reacties op ‘L’ Oréal Paris Color Riche La Palette Nude

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s