Yves Rocher Pure Light Cushion Foundation | Review

Al een tijdje geleden kon ik via een Flairactie een superdeal scoren. Hierover gaf ik in deze blogpost al wat meer informatie, alsook een review van de twee Glossy Lip Pens van Yves Rocher.

Bij deze deal kwam ook een cushion foundation. Ik bestelde de lichtste kleur, namelijk Rosé 200. Het was een beetje spannend afwachten omdat ik best een lichte huidskleur heb en nog geen enkele foundation tegen gekomen ben die mijn kleurtje past. Eerlijk toegegeven draag ik zelden foundation, omdat ik mijn huid liever laat ademen en zo puistjes wil voorkomen. Maar Yves Rocher heeft al bewezen mild te zijn voor mijn type huidje, dus misschien is dit wel een toppertje…

HET PRODUCT 

SAM_4643.JPG

Het is een vrij simpele verpakking, met het mooie logo van Yves Rocher in het zilver. Van stevig plastic, met een spiegeltje aan de binnenkant, een houder voor het sponsje en uiteraard de foundation zelf. Super gemakkelijk en hygiënisch om mee te nemen op weg.

De foundation bevat Babassu-olie uit de Babassupalm die de huid voedt. De luchtige formule zorgt ervoor dat de foundation niet zwaar aanvoelt, maar toch een gewenst dekkend resultaat geeft.

HET VERDICT 

SAM_5769.JPG

Een foto voor – Zoals je kan zien heb ik wat sproetjes op mijn wangen en neus. Hier en daar wat rode vlekjes en moedervlekken.

Een foto na – De sproetjes zijn grotendeels bedekt, alsook de rode vlekjes. Ik vind dat hij qua dekking nog iets beter kan presteren, want al snel komen de rode vlekjes terug tevoorschijn. En dat willen we uiteraard niet.

Je ziet dat het een vrij mat resultaat heeft en zo voelt het ook aan. Dat ze ‘Light’ in hun naam hebben gezet is dus zeker niet verkeerd. Het voelt luchtig aan als je het met het sponsje aanbrengt en eigenlijk heb je niet echt het gevoel dat je foundation op hebt. De kleur is ook perfect voor mij dus daar ben ik echt blij mee!

Dagelijks zal ik’m niet gebruiken, maar als het eens wat meer mag zijn haal ik hem zeker boven! Het enige dat ik mij afvraag is hoelang ik foudation uit het kussentje kan drukken. Volgens mij zit daar niet zoveel in… Does anyone know?

Welke foundation gebruiken jullie? 

Yves Rocher Pure Light Cushion Foundation 
€ 14,95 in sale bij yves-rocher.be
Score: 8/10

linegraylight

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s