H&M Beauty: Oriole Nail Polish

Het zijn solden (yes). Zelf ben ik al in Lochristi en Brugge de winkeltjes binnengelopen – en enkel met wat basics en hoognodige dingen naar buiten gewandeld. Ook heb ik mijn favoriete webshops overlopen op zoek naar goeie deals. Helaas vaak hetzelfde probleem: de juiste maat niet meer beschikbaar… Met make-up of accessoires kun je gelukkig niet veel verkeerd doen :). In de H&M kon ik wat nieuwe nagellakkleurtjes scoren voor maar 2 euro per stuk. Ik laat jullie vandaag het zomerse kleur ‘Oriole‘ zien. 

Ik was al langer op zoek naar een gele kleur op mijn nagels waar ik fan van ben. In het flesje zie je een warm geel dat mij persoonlijk wat doet denken aan een zonsondergang. Het neigt ook wat naar het oranje vind ik. Voor 2 euro kon dit niet laten staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De nagellakjes van H&M Beauty zijn van degelijke kwaliteit. Je hebt er trouwens in zoooooveeeeel kleurtjes, en blijkbaar komen er nog zo’n 50-tal bij. [Hoofdpijn bij het kiezen, I tell ya]. De afgeprijsde kleurtjes waren natuurlijk wat beperkter, maar ik kon er toch mijn ding in vinden. Het kwastje doet mij wat denken aan de kwastjes van Catrice, ze zijn vrij breed en plat en dus gemakkelijk om je nagellak aan te brengen. Het vraagt wel twee à drie laagjes om een goede dekking te creëren.

Ik weet niet wat het is, maar geel op mijn nagels vind ik altijd even wennen. Het is geen alledaags kleurtje, maar met de juiste kledingstukken of accessoires kun je je look afmaken. Ik probeer misschien later ook wat nailart toe te voegen met de andere kleurtjes die ik heb gekocht – deze zie je later nog verschijnen op de blog!

H&M Beauty: Oriole
€ 2 in sales bij H&M

Score: 6,5 /10

Wat vind jij van de kleur ‘Oriole’?

linegraylight

 

Advertenties

2 reacties op ‘H&M Beauty: Oriole Nail Polish

  1. Ik snap wat je bedoelt met de kleur. Ik zou het ook even wennen vinden, maar nu ik het op je nagels zie vind ik hem wel heel erg leuk! Ik heb nog geen nagellak geprobeerd van h&m, dus ik ben benieuwd naar je andere kleurtjes!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s