Double eyeliner met Maybelline | Review

Onlangs was het Bulk 10-daagse op Bol.com. Je kent dat wel, heel wat promoties op tal van producten en heel wat verleiding om toch eens een kijkje te nemen…

De interessantste actie – voor mij toch –  was die van Maybelline: 1 + 1 gratis (komaan, wie zegt daar nu nee tegen?). Ik kocht dus onder andere de Gel Eyeliner en de Color Tattoo in de kleur ’24K Gold’. Deze twee review ik vandaag in deze blogpost en je krijgt er uiteraard een look bij.

Maybelline Lasting Drama Gel Liner

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn eerste gel liner. Eerder gebruikte ik een stiftvorm om mijn wings te zetten. Deze is langzaamaan opgeraakt en de punt was ook al wat stomper geworden. De Gel Liner van Maybelline bestaat uit een mat potje zwarte gel en een bijhorend tweezijdig penseel. De ene kant dient om de gel precies aan te brengen, met de andere (stompe) kant kun je blenden en een meer smokey effect creëren.

[ Even vermelden dat ik volgens mij een ouder product en verpakking heb gekregen, want als ik de productnaam in Google intyp, kom ik andere penseeltjes en verpakkingen tegen ]. 

Het product belooft ook een onaangeroerde look voor 24 uur lang. Het verdict vind je later in deze review terug.

Maybelline Color Tattoo 24K Gold

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ook dit product is op gelbasis en belooft je eveneens een perfecte look voor 24 uur. Het komt in een glazen potje. De kleur is zoals je kan zien zeer intens en ziet er veelbelovend uit…

De look & het verdict

Ik heb mij een beetje laten inspireren door het double eyeliner effect, maar simpel was het zeker niet. Oordeel vooral zelf:

(nota: ik ben nogal een winged eyeliner newbie)

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Lippenstift: Glossy Lip Pen | Contour: Makeup Revolution 

De zwarte eyeliner, daar ben ik over te spreken. Je kunt (met wat oefening) fijn gaan werken en je hoeft je penseeltje slechts te ‘dippen’ om voldoende kleur af te geven. Een leuk vooruitzicht om te weten dat dit product lang zal meegaan :). Het penseel is gemakkelijk in gebruik, maar je kuist ze best achteraf met wat water. Zo droogt ‘ie namelijk niet uit. Je kunt met een gel eyeliner meer kanten op dan met een stiftje, vind ik zelf. Pro Gel Eyeliner dus! Ook blijft deze de hele dag goed zitten! Bij het afnemen van m’n make-up  (doe ik met micellair water) moet ik zelfs een paar keer erover gaan.

Over de Color Tattoo ben ik minder tevreden. Ik had verwacht dat hij even goed product zou afgeven zoals de eyeliner, maar dat was helemaal niet het geval. Ik probeerde het met een klein penseeltje en er bleef amper goud aan hangen…Mijn verwachting was dat het een zachtere structuur zou hebben die gemakkelijk afgeeft. Het beste is om wat goud te ‘scheppen’ en het zo uit te smeren. Je kunt het ook met je vinger doen – werkt ook wel redelijk – maar daarmee kun je uiteraard niet zo fijn te werk gaan… Een beetje teleurgesteld dus.

De gel eyeliner zal ik zeker nog vaak gebruiken (deed ik ook al). Met de Color Tattoo blijf ik dingen proberen tot ik ze goed kan gebruiken.
Iemand die hier al meer ervaring mee heeft? 

Maybelline Color Tattoo 75- 24K Gold
€ 9,99 bij Bol.com
Score: 6/10

Maybelline Lasting Drama Gel Liner
€ 11,99 bij Bol.com
Score: 9/10

 

Eva.X

Advertenties

7 reacties op ‘Double eyeliner met Maybelline | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s