Makeup Revolution Ultra Contour Palette | Review

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste contour-en highlightproductjes, namelijk de sticks van L.A. Girl. Een review van dit product vind je hier. Omdat ik mij wat meer wou verdiepen in het hele contourgebeuren, besloot ik eens met poeders aan de slag te gaan.

Via boozyshop.be bestelde ik de ‘Ultra Contour’ van Makeup Revolution London. Een palletje met verschillende contour- en highlight tinten. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat ik keuze heb in de kleurtjes, zo kan ik bepalen wat het beste bij mijn huidskleur past en kan ik hier en daar experimenteren.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Makeup Revolution is een budgetvriendelijk merk, maar hun verpakking ziet er altijd even klassevol uit. Simplistisch, zwart met goud, clean. Ook deze verpakking vond ik super. Het palette zat in een mat doosje met blinkende gouden letters. Op de achterkant van het doosje kun je de kleuren zien. Het palette zelf is glanzend en komt met een spiegel binnenin, de grootte van het palette zelf. Als bescherming tussen de poeders en de spiegel ligt er een doorzichtig vliesje tussen.

SAM_4797.JPGSAMSUNG CAMERA PICTURES

Vier kleurtjes om te highlighten, vier om te contouren. Vijf kleurtjes ervan zijn mat, de laatste twee highlights en laatste contourkleur bevat glans. Ik ben zeer tevreden over het aanbod kleuren, het is een product die zeker voor iedereen geschikt is. Het is een redelijk vast poeder, maar aangenaam om mee te werken.

Ik gebruik  vooral de laatste twee kleuren van de bovenste rij en de tweede kleur van de onderste. Ik wil nog niet te extreem gaan in het contouren omdat ik wel hou van een natuurlijke look. Je kunt natuurlijk meer diepte gaan creëren door verschillende tinten te combineren.

Boven: Eerste contourlijnen (onder jukbeenderen, kaaklijn, randen van het gezicht)
Onder: Contour + highlight  (jukbeenderen, neus, cupidoboog en kin)

Onder: Contour + Highlight + Blush. Je look is af :) Op de foto’s is het effect niet zo duidlijk te zien, maar in real life merk je echt wel een verschil. Ik ben fan!

Een product om aan te raden dus. Wat denk jij van dit product?

Makeup Revolution Ultra Contour Palette
€ 9,95 bij boozyshop
Score: 9/10

Eva. X

Advertenties

6 reacties op ‘Makeup Revolution Ultra Contour Palette | Review

  1. Ik vind dat je het resultaat al best goed ziet op foto. Ik ben sowieso fan van Make-up revolution. Als ik ooit wil beginnen met contouren, zal ik dat palette zeker gebruiken :) x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s