Catrice Cha-Kira Nail Polish

I’ll admit. Ik heb veel roze tussen mijn nagelakjes staan. Ook wanneer ik in de winkel sta valt mijn oog meteen op de nudes of rozetinten. Elke keer weer moet ik mezelf tegenhouden geen zo’n tinten meer te kopen en wat meer variatie in m’n kleurtjes te brengen.

En hoe gek het ook klinkt, blijkt dat ik geen paarse tinten in mijn collectie heb. Mede omdat mijn partner voor Club Brugge is en dus geen paars in het huis duld, maar ik vergeef het hem. Met mijn nagels mag ik lekker doen wat ik wil, dus kocht ik in de winkel de kleur ‘Cha-Kira’ van Catrice. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor sommigen is dit misschien ook een roosachtige, maar voor mij is het gewoon lichtpaars :). Even uit mijn comfortzone dus.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Over de nagellak van Catrice kan ik nooit iets slechts zeggen. Ze behoren tot mijn favorieten op vele vlakken: prijs, dekking, gebruiksvriendelijkheid,… Hun brede borsteltje maakt het aanbrengen supergemakkelijk en zonder al te veel geknoei. Twee laagjes zijn voldoende, bij sommige kleurtjes is 1 al voldoende.

Bij deze kleur zou ik toch twee laagjes aanraden, gewoon voor een mooier resultaat. Ik bracht nog een topcoat aan van Essence, die een zogezegde ‘gel-look’ creëert. De nagellak toont iets dikker op de nagels en blijft ook wat langer zitten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geen week ofzo, maar toch 3 à 4 dagen kun je hiermee doen. Allemaal afhankelijk wat je bezigheden zijn door de dag. Voor mij geen probleem, ik wissel toch graag af :).

Het kleur was echt wel even wennen voor mij. Ik had het iets feller verwacht. Ik vind dat de kleur wat wegvalt in combinatie met mijn huidskleur. Ik zou deze nagellak dus eerder aanraden voor dames met een donkerdere huidskleur dan mij (ik noem mezelf dan ook een bleekscheet). Niet getreurd, nog kleuren genoeg die voor mij in aanmerking komen. YAY!

Wat vinden jullie van de kleur? 

Eva. X

Advertenties

4 reacties op ‘Catrice Cha-Kira Nail Polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s