Yves Rocher Glossy Lip Pen

Ik weet niet of jullie het gezien hebben of niet, maar eind april kregen Flairlezeressen een superdeal aangeboden. Een pakketje met make-up producten van Yves Rocher voor € 10 in plaats van € 76,70. Bovendien wordt het gratis aan huis geleverd. Daar moest ik niet lang over twijfelen!

In het pakket zit: 1 x Sexy Pulp mascara, 2 x Glossy Lip Pen en 1 x Pure Light Cushion Foundation. Van de 4 producten kon je telkens je favoriete kleur kiezen.

Op 10 mei kwam mijn pakketje toe met de post. Ik bestelde voor de Glossy Lip Pens de kleuren ‘Mauve Tendre’ en ‘Pourpre Lumineux’. Let’s take a look. 

Bij het aanbrengen van de eerste kleur, Mauve Tendre, leek het eerst niet zo goed aan te brengen. Met dit product mag je best gul zijn en dat deed ik ook. Al snel zag ik meer resultaat en een mooie zachte dekking. De kleur is echt zo mooi! Het is een zacht roze, perfect voor dagelijks gebruik. Big fan right here.

De tweede kleur gaf meteen veel kleur af en is ook een opvallender dan de eerste. Het is een soort fuchsia-roze met een subtiele glitter in. Tip: om een optimaal resultaat te creëren qua kleur, dep met je vinger eerst wat foundation op je lippen. Je krijgt een mooiere dekking en het blijft langer zitten :)

Dit product brengt zeer gemakkelijk aan op de lippen door de boterachtige structuur (Karité- en mangoboter). Het hydrateert bovendien de lippen en zorgt voor een mooie en langdurige glans! Door de draaiknop aan de onderkant kun je het zoveel gebruiken als je zelf wilt.

Er was een hele hype rond deze Glossy Lip Pen en ze voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het brengt mooi en zacht aan en geeft een mooi resultaatOok qua kleur kwam ik niet bedrogen uit. Niet altijd evident als je dingen online bestelt :). De gloss verdwijnt wel na het eten/drinken, maar de kleur blijft wel nog op je lippen nazinderen.

Glossy Lip Pen 
€ 13,90 bij Yves Rocher 
Score: 9/10

Hebben jullie deze al uitgetest?

P.S: Deze week een gratis lipstick van Yves Rocher

Eva. X

Advertenties

7 reacties op ‘Yves Rocher Glossy Lip Pen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s