Go pink!

Roze, ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek wanneer ik zeg dat roze tot één van mijn lievelingskleuren behoort. Ik zocht tussen mijn make-upstash wat roze tinten bij elkaar en maakte er een look van.

Benieuwd naar de look en de producten? Lees snel verder :)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals je kunt zien is het een vrij natuurlijke look, dus perfect voor dagdagelijks gebruik. Roze (natuurlijke) tinten verzachten de tonen in je gezicht en geven je wat meer ‘glow’ en een romantische/schattige feeling.

De lippen 

Voor mijn lippen gebruik ik mijn eerste en (voorlopig) enige lippenstift van Mac in het kleur ‘Pink Plaid‘. Het is een matte lippenstift en dekt voldoende. In de winkel mocht ik enkele rozetinten testen en deze was voor mij het felst dat ik zou gaan. Deze kost € 19,50 in de Macstore. (Kleuren op de foto zijn helaas wat donker uitgevallen…)

De ogen 

Voor de ogen gebruikte ik 4 producten. Een Mac oogschaduw (ook mijn eerste en voorlopig enigste aankoop) in kleur ‘Swish Frost‘. Het is een roze tint met een mooie glans. Op de foto is het niet heel duidelijk, maar als je het goed aanbrengt geeft hij redelijk wat kleur af. Ik wou ook niet over the top gaan met roze, want het is de eerste keer dat ik zo’n look probeer. Te koop voor € 17,50 bij Mac.

Ik besloot om voor deze look iets nieuws te proberen en daarom creeërde ik een variatie op de winged eyeliner. Ik gebruikte hiervoor mijn W7-palet ‘In The Buff’, een verzameling van nudetinten. Voor deze look gebruikte ik enkel de laatste kleur op het palet, wat eigenlijk gewoon een zwarte matte kleur is.

Met een zeer fijne angled liner als kwast maakte ik een winged eyeliner die vervaagt op mijn ooglid en eentje die ik verder trek onder mijn waterlijn. Hoe ga ik te werk? Langs boven beginnen (het uiteinde van de wing) en zachtjes naar binnen werken. Aan de buitenkant van mijn ooglid zachtjes blenden en een mooie overgang maken met de roze oogschaduw. Vervolgens trek ik met een wit oogpotlood (Kajal pencil van Essence) een lijntje onder de bovenste wing en blend het wat uit. Probeer met dezelfde krul van de bovenste wing een tweede te maken, die onder je waterlijn uitkomt.

efefe.jpg

Afwerken met wit oogpotlood op je waterlijn (ook die van Essence) en een mascara (ik gebruik de 360° mascara van Yves Rocher) en je ogen zijn done! Wil je iets stoerder/ fijner afgewerkt te werk gaan, kun je opteren voor een zwarte vloeibare eyeliner.

De wangen

Uiteraard mag een blush niet ontbreken. Normaal koop ik mezelf geen roze tinten als blush, eerder perziktinten (vind ik iets natuurlijker overkomen). Maar ik had toch een roze blush in mijn collectie liggen, namelijk eentje van Max & More, het merk van de Action. Ik heb die eerlijk gezegd al snel achterwege gelaten omdat hij té veel pigment heeft. Je moet echt gaan opletten dat je er niet teveel op doet of je zou weleens op een clown kunnen gaan gelijken… Voorzichtig aanbrengen dus ;)

SAM_4597.JPG

 

13101064_10209218027704764_2054451181_n

Wat vinden jullie van de look? Hebben jullie ook veel roze in jullie make-upcollectie?

Eva. X

Advertenties

5 reacties op ‘Go pink!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s