Highlight & Contour met LA Girl | Review

Highlighten en contouren is geen piece of cake. Je kunt het op verschillende manieren doen: met poeder, crème, of simpele sticks. Als groentje in het contouren en highlighten wou ik die laatste eens proberen. Het leek mij de gemakkelijkste manier om mijn gezichtsvormen te accentueren. Ik had al eerder gehoord van de Clinique Chubby Sticks Contour & Highlight (zie onderstaande foto), maar die zijn ietwat buiten mijn budgettaire principes.

Clinique Chubby Stick Sculpting Contour & Sculpting Highlight

Bron 

Een goedkoper alternatief vinden, dat was mijn missie. Zo kwam ik uit bij de LA Girl Velvet Bronzer/Hi-lite sticks, te verkrijgen bij boozyshop.be. Voor een zacht prijsje (€ 4,49) kun je ze scoren in verschillende kleuren. Voor de highlights: Luminous, Cashmere en Radiance. De bronzers zijn te verkrijgen in tinten Goddess, Suede en Brazen.

Ik kocht mij op goed geluk de bronzer ‘Brazen‘ en de highlight ‘Luminous‘ aan.

Beide sticks zijn gemakkelijk op het gelaat aan te brengen en blenden ook goed uit. Brazen geeft wat meer dekking (wat normaal is voor een donkere kleur), Luminous geeft naar mijn mening niet zoveel af. Ik ga er altijd met een poeder-highlight over om het extra te doen shinen.

De kleur was ook niet helemaal wat ik verwacht had. Brazen heeft een wat oranje-achtige kleur en dat is eigenlijk een no-go voor mijn type huid. Gelukkig zijn er nog kleurtjes ter beschikking!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES Toch gebruik ik ze beide zeer graag. Vooral nu het zonnetje zich wat meer laat zien, is het altijd leuk om al een ‘gebronsd’ gezicht te hebben :). Het geeft dus vooral een zongebruinde look en wat meer shimmer.

Een redelijk goede eerste ervaring dus, maar ik ben zeker benieuwd naar nog andere contourmethoden. Momenteel heb ik het Contour Palette van Makeup Revolution op het oog, dus misschien binnenkort hier ook een review over :)

LA Girl USA Velvet Bronzer & Hi-Lite
€ 4,49/ st. bij boozyshop.be
Score: 7/10

Welke producten gebruiken jullie?

Eva.X

Advertenties

7 reacties op ‘Highlight & Contour met LA Girl | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s