Orde in je beautychaos

Girl problems:  je hele verzameling kleren/schoenen/accessoires/nagellak/make-upproducten is er weinig of geen orde te zien. Herkenbaar?

Ook ik heb soms mijn momenten waar het allemaal een beetje (of veel) overhoop ligt, maar probeer mij toch aan een zekere orde te houden. Enkele voorbeeldjes.

SAM_4350-001.JPG

 

Dit is de plaats waar ik elke ochtend of bij speciale gelegenheden mijn make-up opdoe.

Het daglicht schijnt recht op mijn gelaat, wat voor een betrouwbaar resultaat leidt.

Niet overdreven ordelijk, maar op het minikastje staat alles wat ik dagelijks gebruik en wat dus gemakkelijk in bereik ligt.

 

 

 

 

Het tafelblad van mijn bureau rust op een wit Ikea ladekastje, waar ik onder andere mijn andere make-up in bewaar. Deze make-up gebruik ik als het een tikkeltje specialer mag zijn :). Zoals je ziet is alles met het blote oog direct zichtbaar (het doosje met de lipsticks is meestal open) en ligt het direct voor het grijpen.

Wanneer mijn lade te vol begint te worden, zou een ladeverdeler wel goed van pas komen. Ik zocht er reeds in de Ikea, maar heb nog geen gevonden. It’ll do for now.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Mijn juwelen krijgen een plaatsje in een juwelenhouder & op mijn muur.

Grote oorbellen hangen overzichtelijk, de kleintjes wat minder. Maar ik vind het wel leuk om eens te grabbelen, op zoek naar de perfect match.

Kettingen hang ik op de muur, simpelweg met duimspijkers :) Het geeft bovendien een mooie decoratieve toets aan de kamer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Last, but not least: kleren. We hebben wel een kleerkast thuis die we delen, maar mijn deel zat al snel te vol. Oplossing? Uitbreiding! Ik kocht mij dit rekje uit de Ikea voor maar 9 euro. Gemakkelijk om de kleren op te hangen die ik het liefste/meeste draag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu zoek ik dus nog een oplossing om mijn nagellak te stockeren. Zoveel heb ik er niet, maar het zou toch fijn zijn om een manier te vinden waarbij ik snel zie welke kleuren in bezit heb. Als we ons eigen huisje hebben (nu zijn we aan het huren, maar er mag niets in de muren) opteer ik graag voor muurplankjes, of iets in die aard. Something like this: https://www.pinterest.com/pin/453667362435230426/

Hebben jullie nog suggesties?

Eva. X
Voor meer ordelijke inspiratie: check mijn pinterestboard.

 

 

Advertenties

2 reacties op ‘Orde in je beautychaos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s