Nude

I’m all for naturel. 

Mijn dagelijkse make-uproutine bestaat eruit mijn gezicht wat op te fleuren, ogen opener te doen lijken en oneffenheden uit de weg te ruimen. Geen over-the-top kleuren of dikke smeerlagen foundation, maar een frisse, naturelle look.

Zelfs als de gelegenheid iets meer moeite vraagt, richt ik me nog steeds op de nudekleuren die ik in mijn bezit heb. Juist met de lippenstift durf ik soms een stapje verder te gaan #sorrynotsorry…

Even kennismaken…

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Nudes

De ene producten gebruik ik al wat meer dan de andere… Je kunt het zelf wel raden door de versleten verpakkingen en ondertussen inhoud :)

♥ ‘In The Buff’ Natural nudes – Eye colour palette

Deze kreeg ik cadeau van een vriendin en heb ik ondertussen al veel gebruikt. Het is vrij vergelijkbaar met het Naked 2 palet van Urban Decay. De kleuren zijn naturel getint, maar biedt wel voldoende mogelijkheden om je op te maken. Ik combineer meestal de lichte tonen (eerste en derde) als eerste laag met de kopertinten (tweede en vierde) op mijn oogleden en werk af met een zwart randje boven mijn wimpers (laatste). Het palet is zeer gepigmenteerd en blijft ook vrij lang zitten. Natuurlijk kun je dat zelf wat in de hand werken door bv. een primer aan te brengen of foundation. Het palet komt met een superhandig tweezijdig borsteltje, waardoor je echt in detail kan gaan werken. Topproduct!

♥ Paese Luxus Matte Eyeshadows 

Dit minisetje kreeg ik in de brievenbus, samen met mijn Styletone Beautybox. Het bestaat uit 3 bruine varianten en kun je gemakkelijk in één opmaak integreren. Jammer aan dit product is dat het niet veel kleur afgeeft en je dus al een dikke laag nodig hebt om het resultaat goed te kunnen zien. De verpakking is wel handig, die past namelijk overal in.

♥ Onbekend 

Voor een feestje mag het al iets meer sparkly zijn, dus dan kies ik vaak voor dit palletje – onderverdeeld in grijstinten en bruintinten. Hoewel ik grote fan ben van deze kleuren kan ik mij totaal niet herinneren waar ik die gekocht heb en nog minder van welk merk ze is. De letters zijn al voor 99% van het doosje versleten (juist de M staat er nog op) en het doosje zelf sluit al niet meer… Wie mij kan helpen doet mij een groot plezier ;). Van dit palet gebruik ik meestal het wit als ondertoon, koper/goudtinten op de oogleden en terug zwart als afwerking in de ooghoeken.

 ♥ Bourjois Paris Blush – 72 Tomette

Tomette = tomaat? Geen idee van waar ze die naam halen. Blush gebruik ik dagelijks en zelf ben ik redelijk kieskeurig op het juiste kleur. Een styliste heeft mij ooit gezegd om geen oranje/perzikachtige kleuren op mijn gezicht aan te brengen (ben normaal een zilvertype), maar ik doe lekker mijn goesting – nanananana. Rozige tinten doen het bij mij niet als blush. Voor mij brengt een perziktint op mijn wangetjes meer leven in de brouwerij (ja, ’s morgens zie ik er soms dood uit). De zoektocht naar een goede blush was niet gemakkelijk, maar gelukkig stond een goede vriendin mij bij. Toen ik het doosje opendeed en enige glinstering zag verschijnen schoot ik al meteen in paniek. WHAT – ik hoef geen glitters op mijn wangen! Maar deze keer te snel gepanikeerd, de glinstering zie je echt niet. Wat ik ook zoooo zalig vind aan deze blush is de geur. Die ruikt echt naar de make-up van vroeger, van oma’s en tante’s wiens make-up we nooit mochten aankomen… maar wel ruiken ^^

Geen gele, blauwe, paarse, groene, oranje, rode kleuren voor mijn ogen en kaakjes, maar simpele natuurlijke kleuren. Niet alles van de eerste foto werd hier uit de doeken gedaan, maar blijf de blog zeker in de gaten houden voor meerdere reviews!

Oh ja, en ik droom nog van de roze versie van ‘In The Buff’, nl. ‘In The Nude’.

Eva. X

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s