Kwaliteitsvolle gelaat- en huidsverzorging

Yves Rocher heeft op vlak van gezichts-en lichaamsverzorging mijn absolute voorkeur. En dit om verschillende redenen, die ik hieronder voor jullie opsom. Mijn verzorgingsassortiment bestaat voor 90% uit hun producten en ik schreef er ook al een aantal posts over.

SAM_3757.JPG

1 | Budgetvriendelijk.

Wat ik belangrijk vind als ik verzorgingsproducten aankoop, is dat ik genoeg wil kunnen afwisselen. Daarom is de prijs van het product ook belangrijk. Je koopt wat meer voor een mindere prijs en bepaalt zelf wat je favorieten zijn en welke je het meeste gebruikt. Yves Rocher biedt vaak kortingen aan, zelfs soms 50% op de hele winkel! (Daar valt bij te profiteren dus :) )

2 | Mild voor je huid

De producten van Yves Rocher zijn op plantaardige basis ontwikkeld en dat betekent dat mijn huid er minder van af ziet. Andere merken heb ik ook al geprobeerd, met als resultaat een vettige of juist droge huid, uitslag, acne,… Niets voor mij dus. De spullen van YR kan ik op lange termijn blijven gebruiken zonder een negatieve verandering aan mijn huid op te merken. Daar doe ik het voor.

3 | Webshop

Ik shop af en toe ook graag online, op de webshop van Yves Rocher. Hier vind je vaak kortingen op het brede gamma aan artikelen. Je kunt op je gemak rondkijken en bepalen welk product voor jou het meest geschikt is. Pluspunt: bij een bestelling op www.yvesrocher.be krijg je vaak ook extra geschenken. Vraag de nieuwsbrief aan om te zien welke acties er zijn en kies gewoon het juiste moment uit :) Hieronder wat cadeautjes die ik bij mijn bestellingen kreeg:

4 | Kwaliteit

Dat goedkoop niet kwaliteitsvol is, daar ga ik absoluut niet mee akkoord. Zowel de verpakking als de inhoud van de artikelen zijn kwaliteitsvol. Ze ruiken en voelen bovendien aangenaam op de huid.

Advertenties

Een reactie op “Kwaliteitsvolle gelaat- en huidsverzorging”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s