Een alternatief voor water

Veel water drinken is gezond, dat weten we allemaal. Tegenwoordig wordt het ook van alle kanten naar ons hoofd gesmeten dat we elke dag 1,5 of 2 liter water moeten drinken.

Zelf ben ik eigenlijk wel grote fan van water. Het is verfrissend, dorstlessend en goedkoop (hier drinken we kraantjeswater), dus ook gemakkelijk beschikbaar. Ik besef dat er ook mensen zijn die water ‘saai’ vinden. “Het smaakt naar niets” is een uitdrukking die ik al van verschillende mensen heb gehoord. Voor jullie deze post: geen excuses meer nu.

Geef je water een smaakje door een fruitfilter.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik zocht al lang achter een waterfles met filter en vond er uiteindelijk één bij bol.com. Daar hebben ze verschillende soorten, maar als ik de reviews mag geloven is mijn aankoop eentje die niet lekt in je handtas of eender waar (in tegenstelling tot andere merken). Ik kocht er mij dus direct twee, om ook een vriendin ermee blij te maken.

Je kunt in het reservoir verschillende soorten fruit doen, allemaal naargelang je eigen smaak. Het was voor mij wat zoeken welke combinaties lekker smaken, maar ik geef ze met plezier aan jullie mee:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn favoriete smaakjes

  • 1 schijfje citroen, 1 schijfje limoen en een muntblaadje
  • 2 of 3 schijfjes komkommer, 1 schijfje limoen
  • 1 schijfje sinaasappelsap
  • 2 aardbeien en wat gedroogde rode bessen

Je kunt dus zelf creatief zijn in het bedenken van nieuwe smaakjes, of je kunt ook inspiratie vinden op bijvoorbeeld Pinterest.

Ik kocht mij een muntplantje zodat ik met wat muntblaadjes de finishing touch kan leggen. Laat je fles enkele uren in de koelkast staan, zodat het fruit de tijd krijgt om zijn vitaminen te mengen met het water.

Lees hier nóg een receptje over gezond detox-water.

Eva. X

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s