Mijn eerste tattoo

Een tattoo. Heb ik vanaf een jonge leeftijd al gewild, maar nooit gemogen. Je kent dat, ouders die je regels opleggen en jij die dan maar tot je 18e (want dan hebben je ouders ‘niets’ meer te zeggen over je) moet wachten tot je die langverwachte tatoeage op je lijf krijgt. Tenzij je mijn broer bent en daartegen rebelleert natuurlijk :) Groot gelijk.

Ik heb zelfs nog een aantal jaar gewacht en moest van mijn wederhelft MINIMUM een halfjaar mijn idee overpeinzen, zodat ik geen impulsieve daden zou doen. Zo gezegd zo gedaan. Hoewel ik ondertussen hier en daar wat van gedacht ben veranderd, ben ik er uiteindelijk wel voor gegaan.

31994ad26ce0a44ff154029ff816d307
Dendeezen dus (zonder tekst, die ging te groot uitvallen).

Mijn tattoo ging ik niet door de eerste de beste laten zetten. Ik wou een zaak die professioneel overkomt (wat voor mij betekent: een deftige website en uiterlijk van de zaak) en kwam terecht bij Bodydesign, op de Nederkouter in Gent. Toen ik daar een afspraak maakte kreeg (voor € 15 bleek achteraf) ik een blad vol plaktattoos mee om later op mezelf uit te proberen.

3 februari 2016. Ik wist niet wat ik moest verwachten, welke pijn ik zou ervaren, hoe het resultaat er zou uitzien, hoe de binnenkant van zo’n tattooshop eruit ziet,… Mijn hartje bonsde hard op het moment dat de zoemende tattoomachine mijn nek naderde… Alles viel zeer goed mee hoor :)

12666517_10208457609454783_120517706_n

Advertenties

2 reacties op ‘Mijn eerste tattoo’

  1. Ik vind hem heel mooi! Ik wil ook al een tijdje eentje zetten, maar zolang ik niet 100% zeker ben van de plaats en de grootte van de tattoo wacht ik dus nog. Ik wil namelijk niet dat ik het me ooit moet beklagen x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s