Eva 2.0

Presenting: Eva 2.0

Zoals je in mijn ‘About Eve‘-rubriekje kunt lezen ben ik al een paar jaar bezig met bloggen, weliswaar samen met vriendinnen in een gezamenlijke lifestyleblog. This is my story.

2014 | Angstig om in mijn eentje de grote ‘blogwereld’ in te stappen, besloten een vriendin en ik samen Sunshine Out The Window op te richten. We blogden over van alles en nog wat: reisverslagen, beautyproducten reviewen, receptjes, tutorials en andere… Ik beleefde er enorm plezier aan. Als creatieve ziel was bloggen de uitstekende manier om iets met mijn vrije tijd te doen (als die er was, tenminste). We bleven gaan, kregen er nog een blogger bij en gaven zo de kans aan onze innerlijke blogger om te evolueren.

2015 | Na bijna twee jaar bij Sunshine Out The Window te bloggen voelde ik een klein verlangen opkomen om solo te gaan. Door ook andere blogs en bronnen te raadplegen werd het me steeds duidelijker: een blog is iets  persoonlijks, een medium waarin je je als blogger voor een stuk blootgeeft aan je lezers.  En dat is ook de richting die ik met ‘Absolutely Eve’ uit wil.

2016 | Nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe blog. So here we are: Absolutely Eve. Een lifestyleblog die jullie doet proeven van het kleine geluk. En dat kleine geluk kun je groot zien: budgetvriendelijk shoppen, goede producten reviewen, reistips, simpele recepten, how-to’s, … Absolutely me.

 

Lots of love to my fellow bloggers Janne & Zoë ♥♥♥

Advertenties